23.08.2012 – To ugers jødehad fra imam-styret i Teheran

Vi har over to uger – fra 2. – 19. august 2012 – samlet, hvad der er blevet udspyet af jøde-hadske udtalelser fra imam-styret i Teheran… Udtalelserne taler for sig selv, og giver samtidig en rimelig forklaring på, hvorfor hver husstand i Israel, som Jyllands-Posten kan fortælle (23/8-12), er i gang med at sikre, at alle har up-to-date gasmasker…(ye)
2. august, præsident Mahmoud Ahmadinejad: “Enhver, som elsker frihed og retfærdighed må bruge al sin energi på udslettelsen af det zionistiske regime.”
2. august, præsident Mahmoud Ahmadinejad: “En grusom zionistisk bølge er skyllet igennem verden i de sidste 400 år….. zionisterne kontrollerer verdens medier og finanssystemer…. At befri Qud vil betyde at alle problemer i verden vil kunne blive løst”.
15. august, Den øverste imam i Iran, Ayatollah Seyed Ali Khamenei: “Befrielsen af hele Palæstina er den første prioritet for den islamiske verden – og jeg forudser, at det falske zionisti-regime vil blive smadret, således at hver tomme af besat land, vil blive returneret til palæstinenserne.
16. august, Den øverste imam i Iran, Ayatollah Seyed Ali Khamenei: “At befri Palæstina fra Israels tilstedeværelse er en religiøs pligt for alle muslimer i hele verden.”
17. august, præsident Mahmoud Ahmadinejad : “Den jødiske stat er en kræftsvulst, som snart vil blive skåret bort. Regionens nationer vil snarest gøre det af med zionisterne i Palæstinas land, og et nyt Mellemøsten vil blive skabt. Men hjælp fra Allah, vil der ikke være noget som helst amerikansk eller zionistisk i hele området”.
17. august, præsident Mahmoud Ahmadinejad: “Zionister, som kun tænker på magt, rigdom og at dominere alle andre, har påført hele menneskeheden elendighed i over 2000 år – og særligt de sidste 400 år…. De to verdenskrige var skabt af zionister og udført af USA for at bevare magten over alle andre lande….. Zionisterne har administreret alt i USA siden 1776, hvor landet blev oprettet…”
17. august, præsident Mahmoud Ahmadinejad: “Selve begrebet zionisme er en fornærmelse mod menneskeheden, og at gøre det af med den zionistiske stat, vil bane vejen for, at udnyttelse, fattigdom og elendighed vil blive fjernet fra jorden”.
17. august, Den øverste imam i Iran, Ayatollah Seyed Ali Khamenei: “Zionister forstår kun voldens sprog, og zionisterne vil møde deres undergang, takket være islamsisk enhed”
17. august, præsident  Mahmoud Ahmadinejad: “Der er ingen plads til den jødiske stat i det nye Mellemøsten. Vil I have et nyt Mellemøsten? Det vil vi også, men i det nye Mellemøsten vil man ikke se et eneste spor af amerikansk tilstedeværelse eller af zionister…”
17. august, præsident Mahmoud Ahmadinejad: “Det israelske regime er et værktøj i zionisternes hænder for at kontrollere Mellemøsten og hele Verden. Den internationale Qud-Dag (arabernes dag for at genindtage Jerusalem) er en dag for enhed blandt alle mennesker i verden for at fjerne zionismens ækle, sorte plet fra menneskeheden.”
17. august, præsident Mahmoud Ahmadinejad: “Selve tilstedeværelsen af det zionistiske regime er en fornærmelse mod menneskeheden og et slag i ansigtet på alle verdens nationer. Qud-Dagen skal være den dag, hvor hele menneskeheden udsletter zionismen”
18. august, general  Amir Ali Hajizadeh: “Hvis de zionistiske hooligans gør alvor af deres trusler, vil det blive en udmærket mulighed for os til totalt at destruere Israel, så dette falske regime vil blive udslettet fra verdenskortet, og smidt i historiens skraldespand.”
19. august, Den øverste imam i Iran, Ayatollah Seyed Ali Khamenei: “Det ædle Qud (arabernes ord for Jerusalem) og Palæstina er den muslimske verdens højeste mål…. fejlslagne muslimske lande har i årvis tilladt kræftsvulsten, zionismen, men nu er det slut. Zionismen er en fare for menneskeheden.”

Nyheder om Israel fra USA, England, Denmark, Israel og diverse andre lande...

23.08.2012 BICOM Chefen for FNs atom-vagtværn udtalte i går at han ikke tror på at der vil ske gennembrud i forhandlingerne med Iran omkring landets atomprogrammer

22.08.2012 Haaretz Op mod 300.000 palæstinensere besøger Israel til Ramadan

22.08.2012 TV2 Israel løslader fange efter 27 år

22.08.2012 BT  Protester over FN-besøg i Iran

21.08.2012 BICOM  Obama advarer Assad mod brug af kemiske eller biologiske våben

20.08.2012 BICOM  Khamenei: Den israelske ‘kræftsvulst’ er den islamiske verdens største problem
20.08.2012 BICOM  USA’s stabschef: Israels og USA’s ‘ure tikker i forskelligt tempo’ i forhold til Iran

19.08.2012 Haaretz  Iran og Hizbollah reagerer på stigende israelsk retorik med endnu mere voldsomme trusler

Smag på Verden : Tiden nærmer sig, hvor Dansk Zionistforbund vil stå sammen med mange andre foreninger på Nørrebro på kultur dagene ”Smag på Verden”.
Vi har stadig brug for nogle hjælper lørdag den 1. september og søndag den 2. september, hvor vi vil præsentere Israel med musik, vin, snacks ect.
Selv om der vil være en stor overrepræsentation af mellemøstlige organisationer, finder vi at også Israel skal repræsenteres, men har brug for jeres hjælp.
Skriv venligst hurtigt til office@zionist.dk, hvis du kan hjælpe, og vi vil kontakte dig snarest.

23.08.2012 PMW Abbas og PA brugte udtrykket “påståede Temple” mindst 97 gange i 2011 og 2012 – i sin igangværende kampagne for at benægte Jerusalems jødiske historie

22.08.2012 Front Page Skandinavien: Det venstreorienterede antisemitiske fristed

22.08.2012 Arutz Sheva  Lieberman lægger det klart ud: Abbas er en forhindring for fred

21.08.2012 Jyllands-Posten  Krig mod Iran vil koste Israel dyrt

20.08.2012 Haaretz  Shin Bet standser palæstinensisk terrorcelle der planlagde at skyde og kidnappe israelere

19.08.2012 Israel Hayom  Israels ambassadør til USA, Michael Oren, udtaler at Israel vil opleve stor støtte fra den amerikanske befolkning samt kongressen, hvis det skulle beslutte sig for at angribe Iran

19.08.2012 Jerusalem Post  Svensk ‘kippah-march’ forener jøder og ikke-jøder – mange fra “Like for Israel” i Danmark deltog også i begivenheden

22.08.2012 Jerusalem Post Abbas nægter jødisk forbindelse til Jerusalem

22.08.2012 Israel today En historie om to billeder: Israelsk og palæstinensisk uddannelse for ‘fred’

22.08.2012 UN Watch  FN-chef sender ‘forkert signal’ ved at møde op til NAM møde i Teheran

21.08.2012 Haaretz  Lieberman: Israel skal holde Egypten fast på alle betingelser i fredspagten

21.08.2012 Jerusalem Post  Arabisk hjemmeside ændrer syn på jøder og jødedommen

20.08.2012 Israel Today  Israel er bekymret for egyptisk Sinai optrapning
19.08.2012 Israel Today  Ahmadinejad: Vi vil snart udslette Israel

16.08.2012 Times of Israel Hverdagen fortsætter, siger israelere, mens de står i kø for at for udleveret gasmasker

Wizo Walk i Charlottenlund Skov den 26. august 2012 kl 10 på parkeringspladsen ved Charlottenlund Fort.
Tag familie, venner og WIZO gruppe med og deltag i årets WIZO gåtur i Charlottenlund Skov. Distancen er 5 km og alle der gennemfører får vand, frugt og et flot diplom og mulighed for at vinde fristende og sunde præmier på dagen.
Deltagergebyr og sponsorpenge går ubeskåret til WIZOs institutioner i Israel. Tilmelding til WIZO på wizo.dk@post.tele.dk eller pr. telefon 33 93 19 65 senest onsdag den 22. august 2012. Du kan også være med til at sponsorere arrangementet ved at give kr. 350,- 500,- eller 1.000,- Et sponsorat giver adgang for to personer.

 

Send til en ven
Bemærk, at artikler og indlæg, bragt på disse sider ikke nødvendigvis udtrykker
Israel-info/Support-Israels eller Israel-infos medarbejderes synspunkter.

Copyright © 2015 Israel info / Support Israel, All rights reserved.
Du får dette nyhedsbrev fordi du har valgt at modtage nyheder fra Israel via Israel-Info/Support-Israel.


Vores email adresse er:
info@support-israel.dk

Seneste indlæg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret.