14.04.2014 – Det giver ingen mening!

Denne sætning dukker konstant op i mit hoved når mennesker og institutioner hele tiden dæmoniserer, boykotter og angriber Israel. Her er tale om mennesker, der uden tvivl anser sig selv for at have “de rigtige meninger”, men som i virkeligheden opildner utrolig meget had til dette lille land i Mellemøsten, som er endnu mindre end Jylland. Disse mennesker taler om tolerance og retfærdighed, og gør et stort nummer ud af anklagerne omkring brudte menneskerettigheder og resulotioner der pumpes ud af det ahistoriske og hykleriske FN, som angriber Israel konstant, men som samtidig vender det blinde øje til andre lande i området. Hvad er grunden til, at disse mennesker, som faktisk er blandt de mest intolerante, vrede fundamentalister i verden, er så fokuserede på Israel? Hvad er grunden til deres boykotbevægelser og antizionisme?
Det giver ingen mening, at BDS (Boycotts, Divestments and Sanctions)-aktivister siger, at disse boykot er til fordel for “de palæstinensiske flygtninges ret til at vende hjem til områder, som de blev fordrevet fra i 1948”.
Grunden til at mange palæstinensere blev flygtninge til at begynde med er, at de valgte at slutte sig til de omkringliggende arabiske landes side i en krig, der havde til hensigt, at udslette den nyoprettede israelske stat fra verdenskortet i 1948. Det var en krig, som de tabte. Israel fik herredømme over Vestbredden som følge af endnu en udslettelseskrig, som tre arabiske stater indledte mod Israel i 1967, og som araberne igen tabte.
Det giver ingen mening, at palæstinenserne er den eneste gruppe i verden, hvis flygtningestatus kan fortsætte op gennem nye generationer, og at den specielle FN-institution, UNRWA  (United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees) udelukkenede arbejder for dem. Der er ingen anden flygtningegruppe i verden der modtager denne specielle service fra FN.
Det giver ingen mening, at milliarder og atter milliarder af dollars, euro og kroner sendes til det Palæstinensiske Selvstyre år efter år fra hele verden, indirekte fra os allesammen, uden at der opnås noget egentligt fremskridt. Enorme – seriøst enorme – beløb er forsvundet fra regnskabet. Disse gigantiske pengebeløb gives betingelsesløst og uden krav om at palæstinenserne gør noget ved deres løgne og hadfulde ytringer mod Israel, som fortsat fylder utroligt meget i deres radioudsendelser, TV, aviser og endda skolebøger, eller den fortsatte forgudelse af selvmordsbombemænd, som endda kommer fra embedsfolk i form af at man opkalder sportscentre, skoler og pladser efter dem.
Det giver ingen mening, at medierne i Danmark ganske enkelt ignorerer historier, som ellers bringes i andre lande, som for eksempel at Israel behandler hundredevis af patienter i felthospitaler ved grænsen til Syrien, at over 120.000 palæstinensere behandles på israelske hospitaler hvert år, at hundredevis af palæstinensiske læger uddannes i Israel hvert år, at israelske forsyninger, vand, gas og elektricitet overførers til Gaza og det Palæstinensiske Selvstyre – meget af det betalt af den israelske skatteyder.
Det giver ingen mening, at der skabes myter omkring at Israel skulle bryde “internationale love”, samtidig med at de anklagende stemmer vrøvler rundt i udtryk som “FN-normer”, Genevekonventionen, FN-resulotioner om menneskrerettigheder, EU-udtalelser og udtalelser fra regeringer og parlamenter. Én ting hører man dog aldrig fra dem; nemelig hvilken international lov der rent faktisk er blevet brudt. Gentag en løgn nok gange, og folk vil begynde at tro på den. International lov? Nej! International løgn.
Hvor er konteksten? Hvor er proportionaliteten? Mellemøsten bobler med brændende antivestlig, antidemokratisk og antihumanitær barbarisme, tortur og anarki, og alligevel fremstilles det som om Israel er årsagen til al verdens ondskab, og den primære fokus for de, som ellers påstår at være fortalere for sandhed, menneskerettigheder og næstekærlighed.
Det giver ingen mening.(ye)

Nyheder om Israel fra USA, England, Denmark, Israel og diverse andre lande...

14,02,2014 YNetNews
Hamas afviser FN-bog om menneskerettigheder i skoler

13.02.2014 Den Korte Avis
Danske Bank boykotter den største israelske bank, men har svært ved at forklare hvorfor

12.02.2014 Jerusalem Post
Chef for Europaparlamentet: Vi boykotter ikke Israel

12.02.2014 Israel21C
Håbets kørestole fra Israel med kærlighed

11.02.2014 Jerusalem Post
Hvorfor financierer EU fortsat antifreds-NGO’er?

11.02.2014 The Times of Israel
Hamas kan ramme Tel Aviv og Jerusalem med masser af raketter

11.02.2014 JCPA
Fremtidige EU-sanktioner mod Israel? Sande, falske, og et sted i midten

10.02.2014 Jyllands-Posten
Israel frygter boykot, hvis forhandlinger kører fast

10.02.2014 Jyllands-Posten
Israelske selskaber på den sorte liste

14.02.2014 Trykkefrihed
Opgør med Palæstina-myten

13.02.2014 Jerusalem Post
Europaparlamentets præsident udtaler sig: Min tale var pro-Israel

13.02.2014 The Times of Israel
Test af vandet: Havde EU-gæsten styr på tallene?

12.02.2014 Jerusalem Post
PA beder FIFA om at udelukke Israel

12.02.2014 Jyllands-Posten
Israel bygger højhus i palæstinensisk del af Jerusalem

11.02.2014 Front Page
Israel i 1968 og 2014: Jøderne står alene

11.02.2014 Den Korte Avis
Efter Israels udslettelse

11.02.2014 The New York Times
Vestbredsboykot: Politisk handling eller fordom?

10.02.2014 The Independent
Mød de israelske og palæstinensiske heavy metal bands der ‘headbanger’ for fred i Mellemøsten

10.02.2014 The Algeminer
Erekat fra PA: Fredsforhandlingerne vil ikke blive forlænget. PA anerkendelse af den jødiske stat “kommer ikke til at ske”

14.02.2014 BT
Israelere hylder Ricardo

13.02.2014 Gatestone Institute
“F*ck EU” har ret – Ashton og bosættelserne

12.02.2014 Den Korte Avis
Skandale i EU: Mindes Holocaust uden at nævne jøder

12.02.2014 Jerusalem Post
Netanyahu: Mange i Europa lider af selektiv hørelse og accepterer altid angreb på Israel

11.02.2014 Kristeligt Dagblad
Kirkefolk kritiserer israelsk mur

11.02.2014 Gatestone Institute
Brud på menneskerettigheder fra det Palæstinensiske Selvstyre ignoreres af medier og Vesten

11.02.2014 Washington Times
Palæstinensiske styrker angriber flygtningelejre på Vestbredden

Vin fra Israel i Danmark
Kom og mød os ved det israelske turistministeriums plads M9844 på årets største feriemesse i Herning d. 21. Februar 2014.

 

 

Send til en ven
Bemærk, at artikler og indlæg, bragt på disse sider ikke nødvendigvis udtrykker
Israel-info/Support-Israels eller Israel-infos medarbejderes synspunkter.

Copyright © 2015 Israel info / Support Israel, All rights reserved.
Du får dette nyhedsbrev fordi du har valgt at modtage nyheder fra Israel via Israel-Info/Support-Israel.


Vores email adresse er:
info@support-israel.dk

Seneste indlæg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret.