15.08.2014 – Nu er det tid at vise hvor mange vi er, der støtter Israel

Fælleskomiteens demonstration finder sted søndag den 17. august kl. 14:00
på Rådhuspladsen i København.

Københavns kommune har givet skriftlig tilladelse til afholdelse af demonstrationen på søndag og Københavns politi er orienteret. De er opmærksomme på os og vil være tilstede for at sikre, at vores demonstration denne gang kan afvikles i god ro og orden.

Fælleskomiteen for Israel er en paraplyorganisation, baseret på kristent, jødisk og kulturelt grundlag samt venskabsforeninger.  Organisationen blev dannet i 1991 af ca. 30 vidt forskellige organisationer med positiv interesse for Israels eksistens. Dette skal være Danmarks største demonstration FOR Israel og imod antisemitisme. Invitere alle I kender til at deltage! Nu er det tid til at vise hvor mange vi er, der støtter Israel.

 

Send til en ven
Bemærk, at artikler og indlæg, bragt på disse sider ikke nødvendigvis udtrykker
Israel-info/Support-Israels eller Israel-infos medarbejderes synspunkter.

Copyright © 2015 Israel info / Support Israel, All rights reserved.
Du får dette nyhedsbrev fordi du har valgt at modtage nyheder fra Israel via Israel-Info/Support-Israel.


Vores email adresse er:
info@support-israel.dk

Seneste indlæg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret.