10.07.2012 – Folkekirkens Nødhjælp udøver historieforfalskning

Folkekirkens Nødhjælps kopi af Israels sikkerhedshegn på Roskilde Festival har bragt sindene i kog den sidste uges tid. Det er ulækkert at Roskilde Festival, Folkekirkens Nødhjælp, Politiken og diverse andre medier er blevet enige om at sikkerhedshegnet skal nu omdøbes til “separationsbarrieren”! (se Festivalens pressemeddelelse nedenfor, som mange medier har bare “kopieret” og genudgivet). Den oprindelige grund til at hegnet overhovedet blev rejst i sin tid – nemlig for at holde selvmordsbomber og terrorister ud af Israel – er nu bekvemt glemt… nu skal der bare skabes forestillinger om, at israelere er nogle onde mennesker, der vil adskille sig selv fra palæstinenserne og derved skabe apartheid! DET ER HISTORIEFORFALSKNING OG DET ER ULÆKKERT!

Roskilde Festival er en hyldest til musik og underholdning – det er en skøn tradition, som desværre er ved at udvikle sig til en politisk platform. Hvis sikkerhedshegnet fjernes, hvilket formodentligt er Roskilde Festivals ønske, hvem vil så tage ansvar for nye terrorangreb i Israel? Gør Roskilde Festival sig nogle forventninger om, at disse angreb – i lyset af det så tydelige had mod Israel der er at finde i hele regionen – ikke vil blive genoptaget så snart hegnet er nede? Hegnet ville slet ikke eksistere hvis det ikke var for dette had. Måske ville det være mere passende at foreslå at næste års Roskilde Festival laver en demonstration mod den palæstinensiske ledelse og andre lande i regionen, med henblik på at standse deres hadefulde kampagner og i stedet lære deres børn at fred er den rette løsning.

https://www.noedhjaelp.dk/kontakt/klager/send-klage

Nyheder om Israel fra USA, England, Denmark, Israel og diverse andre lande...

10.07.2012 Kristeligt-Dagblad
Folkekirkens Nødhjælp: Kristeligt Dagblads dækning er afsporet

Kristeligt Dagblad tegner et billede af Folkekirkens Nødhjælp, som vi på ingen måder kan kende eller acceptere – og avisen afsporer enhver seriøs dækning af eventens egentlige anliggende, skriver Folkekirkens Nødhjælp. Redaktionen svarer til sidst.

09.07.2012 Israel Hayom
Egyptisk Muslimsk Broderskab leder: Israelere voldtager Jerusalem

Israelere er ‘voldtægtsmænd’ og det er nødvendigt for alle muslimer at redde Jerusalem fra deres kløer. Dette skal Muhammed Badi have udtalt i torsdags.

09.07.2012 Israel Hayom
Palæstinensiske børn opfordres til at stoppe med at ryge og i stedet dræbe jøder

Et FN- og PA-finansieret børnecenter i det østlige Jerusalem har opført et dukketeaterstykke der opfordrer børn til at kvitte smøgerne og i stedet blive til maskingeværbærende mænd der skal befri Jerusalem fra jøderne.

06.07.2012 BICOM
Clinton besøger Israel og Egypten i denne måned

Det amerikanske udenrigsministerium bekræftede i går at Udenrigsminister Hillary Clinton besøger Egypten og Israel i denne måned, som en del af en rundrejse til otte lande i Asien der indledes på torsdag.

05.07.2012 BICOM
Abbas skal mødes med Clinton i Paris på fredag

PA præsident Mahmoud Abbas skal mødes med USA’s udenrigsminister Hillary Clinton i Paris på fredag.

05.07.2012 Press TV Iran
Formand for det iranske parlament: “Tiden er inde for udslettelsen af Vesten og Israel”

Formanden for det Iranske Majli, Ali Larijani, har beskrevet Vesten og Israel som de hovedsalige grunde til undertrykkelse i verden, og siger at det er tid til at ende deres eksistens.

10.07.2012 Jyllands-Posten
Muren har virket

Finn Nielsen kan ikke lide, at jeg kritiserer Folkekirkens Nødhjælp for at tage parti for de arabiske palæstinensere i den seneste aktion mod Israel med opførelsen af en kopi af den israelske forsvarsmur på den nys overståede Roskilde Festival.

09.07.2012 Berlingske
Det politiske parti: Folkekirkens Nødhjælp

Det er efterhånden en del år siden, jeg stoppede med at give bidrag til Folkekirkens Nødhjælp. Årsagen dengang var, at organisationen optrådte mere som et politisk parti end en kristen nødhjælpsorganisation.

05.07.2012 Israel Hayom
Falsk Morsi Twitter konto sender fredsmeddelelse til Israel

Det virkede et kort øjeblik i onsdags som om at Israel kunne åndet lettet op og ikke længere bekymre sig om en eventuel fornyet konflikt med et islamistisk Egypten, da en Twitter besked der tilsyneladende tilhørte den nye egyptiske præsident Mohammed Morsi nåede frem til israelske ledere, og lovede fredelige og stabile relationer mellem de to lande.

05.07.2012 Haaretz
Israel forbereder sig på den næste Libanon krig

Seks år efter at den anden Libanon krig brød ud, forbereder IDF sig nu på endnu en krig med Libanon. Brigadegeneral Hertzi Halevy, chef for Israels nordlige kommando udtalte torsdag: “IDF forbereder sig seriøst og professionelt på endnu en krig med Libanon. Reaktionen skal være skarpere, hårdere og, på nogle områder, meget voldsom”.

10.07.2012 Jyllands-Posten
Israels Olmert fundet skyldig i korruption

Domstol finder tidligere premierminister skyldig i mindre alvorlig anklage og frifinder ham i større anklager.

09.07.2012 BICOM
Rapport: Netanyahu er klar på at løslade palæstinensiske fanger til gengæld for et møde med Abbas

Israels premierminister Benjamin Netanyahu har udtrykt vilje til at løslade palæstinensiske fanger for at skabe vej til et møde med PA leder Mahmoud Abbas.

08.07.2012 Israel Today
Kong Salomon mod The Godfather

“Det kræver kun en lille smule fantasi at forbinde bibelhistorier med filmplot”, siger Raveh ved et seminar med titlen “Hvem er en helt?” ved Yad Ben Tziv Instituttet i Jerusalem.

06.07.2012 Ekstra Bladet
Roskilde Festival fremmer jødehad

En kopi af den israelsk byggede mur, der løber gennem de besatte områder i Palæstina, får følelserne i kog på Roskilde Festivalen.

05.07.2012 YNetNews
Arafat-historien skrives om

Den seneste Arafat konspirationsteori er blot et forsøg på at skabe en mere ædel død.

05.07.2012 Israeli Embassy
Ambassaden har fået ny hjemmeside

Langt om længe er ambassadens hjemmeside blevet opdateret med et friskere udseende og andet indhold. Vi byder jer velkomne til at kigge forbi.

04.07.2012 Haaretz
PA godkender undersøgelse af Arafats lig efter nye påstande om forgiftning

Beslutningen kommer efter nye påstande om at Arafat blev forgiftet af det radioaktive element polonium-210 i 2004.

 

Send til en ven
Bemærk, at artikler og indlæg, bragt på disse sider ikke nødvendigvis udtrykker
Israel-info/Support-Israels eller Israel-infos medarbejderes synspunkter.

Copyright © 2015 Israel info / Support Israel, All rights reserved.
Du får dette nyhedsbrev fordi du har valgt at modtage nyheder fra Israel via Israel-Info/Support-Israel.


Vores email adresse er:
info@support-israel.dk

Seneste indlæg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret.