28.07.2012 – Libanons OL-hold nægter at træne ved siden af israelerne

Israel-info, lørdag den 28. juli 2012: Det libanesiske OL-hold i judo nægtede forud for de første kampe at træne i den dertil indrettede gymnastiksal, med mindre OL-arrangørerne stillede en to meter høj barriere op mellem dem og det israelske judo-hold, skriver “The Times of Israel”.
OL-arrangørerne bøjede sig straks for det libanesiske krav, og opstillede barrieren, således at gymnastiksalen blev opdelt i to afdelinger. De to hold havde træningstimer samtidig i Londons nye ExCeL-center for at kunne gøre sig klar til de første kampe ved De Olympiske Lege. Det var afgørende for den libanesiske træner, at barrieren blev så høj, at hans atleter helt kunne undgå at se de israelske sportsfolk.
Den skandaløse episode kom få timer efter at Irans præstestyre havde meddelt, at deres atleter ikke ville deltage i OL-opgør, hvor også israelske sportsfolk deltager. (ye)

Nyheder om Israel fra USA, England, Denmark, Israel og diverse andre lande...

28.07.2012 Jerusalem Post
Gazas kristne under pres

Gazas kristne minoritet er udsat for et stadigt stigende pres for at omvende sig til islam. Hundreder af kristne protesterer i Gazas største kirke, hvor de forlanger, at de kristne, som blev presset eller truet til at omvende sig, får lov at vende tilbage til kristendommen igen, hvis de selv ønsker det.

27.07.2012 BICOM
Terroren vandt 

“Jacques Rogge, du har ladet terroren vinde i dag”! Det siger Anke Spitzer, enke efter André Spitzer, som blev myrdet i München i 1972 af palæstinensiske terrorister. Efter Anke Spitzers opfattelse, burde Den Internationale Olympiske Komite have sørget for, at de myrdede var blevet mindet under åbningshøjtideligheden.

26.07.2012 Jerusalem Post
PA takker OL-komiteen

Det Palæstinensiske Selvstyre (PA) takker nu varmt OL-komiteen for ikke at lave en mindehøjtidelighed til ære for de 11 israelske sportsfolk samt en tysk politibetjent, som blev myrdet af palæstinenserne i München 1972.

24.07.2012 Jerusalem Post
Ægyptere hylder TV-vold

Der blev jublet i TV-studiet, da en ægyptisk TV-stjerne gik amok – og begyndte at slå løs på en kvinde i den tro, at hun var jødisk, og havde lusket sig ind i studiet. Den surrealistiske scene og TV-stjernens pinlige amok-løb cirkulerer nu på YouTube – og går verden rundt…

27.07.2012 Haaretz
London mindes de døde

Mere end 20.000 londonere holdt et minuts stilhed – til ære for de 11 israelske sportsfolk samt en tysk politibetjent, som i forbindelse med De Olympiske Lege i München blev myrdet for 40 år siden. Arrangementet blev forestået af Det Britiske Zionistforbund efter at OL-komiteen havde afvist at ære de døde på Det Olympiske Stadion ved åbningsceremonien.

27.07.2012 Israel Hayom
Romney vil behandle Israel som en ven

Den republikanske præsidentkandidat, Mitt Romney siger, at han – hvis han kommer til magten – vil styrke de amerikanske bånd med Israel, og at Israel fortjener en langt bedre behandling, end landet i dag får fra Obama. “Jeg agter som præsident at behandle Israel som den ven og allierede, landet er!”, siger Mitt Romney til Israel Hayom.

24.07.2012 Haaretz
Forhindrer terror

“Iron Dome” har afværget et terrorangreb – i form af raketter, afskudt fra Gaza og ind mod israelske civile. Dette nye angreb, som altså blev afværget, kommer kun uger efter at fire Grad-raketter blev affyret fra Gaza mod Negev-byen Netivot.

27.07.2012 Jerusalem Post
Jerusalem er vor hovedstad 

Israelske OL-atleter vender sig mod BBC’s påstand om, at Jerusalem ikke er Israels hovedstad. “Jerusalem er en israelsk by – og Jerusalem er vor hovedstad”, fortæller atleterne de britiske journalister.

26.07.2012 Jyllands-Posten
Iran: Israel stod bag bulgarsk busbombe

Israel stod bag terroren i Bulgarien – og dræbte deres egne borgere med det ene formål at kunne skyde skylden på andre, lyder det nu fra imam-styret i Teheran….

25.07.2012 Washington Post
Palæstinensisk økonomi elendig

En rapport fra Verdensbanken slår fast, at økonomien i de palæstinensiske selvstyreområder er elendig – og at årsagen er, at man helt forlader sig på hjælp udefra, og derfor ikke sætter noget igang, der ville kunne sætte gang i væksten.

Palæstinensisk økonomi elendig

24.07.2012 The Times
Verden burde mindes

Var det rigtigt at afvise Israels bøn om en mindehøjtidelighed – 40 år efter de palæstinensiske myrderier i München?

23.07.2012 EJP
Hizbollah terrorister

I Bruxelles har Israels udenrigsminister, Avigdor Liebermann, anmodet EU om at blackliste Hizbollah efter terrorgruppens mord på israelske turister i Bulgarien.

 

Send til en ven
Bemærk, at artikler og indlæg, bragt på disse sider ikke nødvendigvis udtrykker
Israel-info/Support-Israels eller Israel-infos medarbejderes synspunkter.

Copyright © 2015 Israel info / Support Israel, All rights reserved.
Du får dette nyhedsbrev fordi du har valgt at modtage nyheder fra Israel via Israel-Info/Support-Israel.


Vores email adresse er:
info@support-israel.dk

Seneste indlæg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret.